20 september 2013

Lite mobilbilder från juli och augusti

Här kommer lite bilder från min sommar från min mobil. Första är från mina föräldrars fina trädgård. Promenad med pelargon. Klart vatten på Gotland. Och sötaste tassarna.

Gotlandstur med snygg bil och snygg brud. Näckrosor. Ensam fågelunge på ett fönsterbläck i Malmö. Och kanske den största gräshoppan jag sett. 

Sjukt god efterrätt. Fina kompisar som fixat avskedsmiddag till mig när jag skulle flytta till Malmö. Skåne från ett tågfönster. Min profil på Verket i Avesta. Om ni bor i krokarna MÅSTE ni åka dit, sjukt bra ställe!

Cheesy instamoment, svan i solnedgång. Otippat stor rosenhäck på bensinmack. Blåbärsbullar. Frukosthäng på Gotland.

Hängmatta under äppelträd. Badutflykt utanför Västerås. Sommarkväll vid min kompis sommarstuga. Västeråssiluett från mitt gamla kontor.

Världens bästa Kokoskorven. Katter i min kompis trapphus i Norrköping. En limegubbe. Hallon från mina föräldrars trädgård. Det har varit en himla bra sommar. Jag har flängt runt på massa ställen i Sverige. Och kombinerat semester med jobb. Tacka vet jag bärbar scanner!

19 september 2013

Bakgrundsbilder

Efter att ha haft samma bakgrundsbild på min mobil i några år kände jag att det var dags att byta. Här är lite olika varianter av mina egna bilder. Om det är någon annan som känner för att byta får man gärna ta någon av dessa!

16 september 2013

Papegojor


När jag städade, packade och rensade lådor inför min Malmöflytt hittade jag lite bortglömda original, bland annat denna. Den är ca 50x70cm stor i original. Jag ritade den för kanske två år sedan och den har aldrig blivit inskannad innan. Det är ju lite klurigt att lyckas skanna så stort med en A4 skanner, men efter lite pyssel fick jag ihop det. 

5 september 2013

Obama

I höstas ritade jag det här porträttet av Obama på uppdrag av min agentur. Och nu när han är på Sverigebesök kom jag att tänka på det igen. Jag är aningens skeptisk till hans besök. Efter att ha läst i en tidning om hur oerhört många folk som måste följa med när han ska besöka olika länder känns det lite som slöseri med pengar. Ett eget plan för Obama, 40 bilar, 29 transportflygplan, fem helikoptrar, 250 pers från Secret Service, ett gäng kockar och ett komplett läkarteam. Om det ska vara så omständligt, dyrt och miljöförstörande att åka utomlands borde man väl kunna lösa det på annat sätt, när ändå internet finns. Jag undrar vad den sammanlagda kostnaden för hans besök är. Det finns så mycket annat bättre man skulle kunna göra för dem pengarna.

2 september 2013

Svampens dag igår

Igår var det svampens dag, mitt i all flytt har jag gått och blivit lite dagvill så jag missade den.
Dessa svampar kommer från mitt slutprojekt på Berghs. Jag gjorde ju en bok med en massa udda kärlekshistorer. Det här paret (som råkar vara mina fina föräldrar) träffades i svampskogen. Mer om det projektet kan man hitta här, här och här är lite bilder från själva slututställningen. Ibland saknar jag Berghs.