2 november 2010

Jag har bytt namn!

Jag har funderat på att byta efternamn så himla länge. Och när det fanns namnbytarlappar från skatteverket på en fest passade jag på. Och eftersom jag var full kom jag på den geniala idén byta bort även Amanda mot Clara. Jag vet inte alls varför jag hette Amanda, mamma trodde att jag hade lagt till det själv när jag frågade henne var det kom ifrån. Min farmor hette nämligen Lisa, och min mormor hetter Clara, så då tyckte jag att det passade sig alldeles utmärkt. Men eftersom en kille i min klass som bytte namn fick ett samtal från skatteverket innan det byttes trodde jag att mitt papper kanske hade försvunnit på posten. Men när jag skulle betala en sak på internet igår ändrades min beställning från Hedman till Larris. Och idag kom dessa papper. Jag är mammas enda barn som heter som henne nu. Hon är himla glad jag kan lova. Pappa vet inte riktigt om det än. Historien om Larris är en annan lång historia, den kanske jag vågar ta en annan dag. Hejdå Tove Lisa Amanda Hedman, hej Tove Lisa Clara Larris!

3 kommentarer:

  1. Det klingar fint tycker jag :) Kostar det nåt att byta namn? Jag skulle vilja byta till min mammas efternamn, har pappas nu. kram Carro

    SvaraRadera
  2. Tack tack! Det tycker jag med som tur är:)
    Det kostar inget när man byter första gången, det är bra!
    Men man
    Måste ju fixa nytt körkort och pass, men körkortet var billigare än jag trodde, bara 150kr, och dessutom slipper man ta tag i det själv! Jag gick papper på posten idag, ska bara sätta dit ett kort på mig, sen fixar dom resten!

    SvaraRadera
  3. Tack för svaret :) Jag hade väntat mig att det skulle kosta en massa, så det här var ju en positiv överraskning.

    SvaraRadera