8 juli 2011

Här bor jag över sommaren



Tänkte försöka visa lite hur jag bor över sommaren. Det är ett väldigt litet rum och jag har bara ett fast 30mm objektiv på min kamera, så det blev svårt att få bra bilder. Men ni får små glimtar. Här är en skål med en salig röra av superviktiga saker; läsglasögon i fel styrka, sjukt stora gem och ett munspel.
Det vita högst upp till höger är mitt pyttelilla fönster. Till vänster har jag mina kläder bakom stora tylltyger.
För en gångs skull har jag satt upp mina egna tavlor på väggen.

Och här sover jag. Det här överkastet följer alltid med, trots att jag är trött på det.
Och här sitter jag och jobbar. Jag har precis skaffat mig en större skärm och är superdupernöjd.



Under mitt skrivbord har jag mina arkivlådor. Det är kanske det bästa jag äger. Allt får plats. Här har ni min tidningslåda.
Och här är lådan med alla mina original. Det här är min favoritlåda.

Och här är min minneslåda. Massor med brev, allt från kärleksbrev, till onödiga små lappar, till vykort.

5 kommentarer:

  1. jag gillar verkligen din blogg, men det är en sak jag stör mig på.. texten är så sjukt liten! det är knappt så man ser vad det står :(

    SvaraRadera
  2. Jag såg det här om sistens! I min webbläsare ser det stort ut, men inte i andras. Ska ändra det genast! Kul att du gillar bloggen:)

    SvaraRadera
  3. men tove man ser ju golvet! back in the days så minns jag starkt att de va en heltäckningsmatta bestående av prylar skor & kläder ;) vuxenpoäng på det :)

    SvaraRadera
  4. hej! jag har just upptäckt din blogg och blir så grymt impad och inspirerad av dig o dina verk!! :) sitter själv så fort jag får tid o bara ritar och ritar, har hållt på hela livet men stannade upp när jag var tonnis, men nu försöker jag getta back on track lixom.har aldrig gått några kurser av nått slag så jag får jobba påt själv tills jag känner att jag kan söka till nån bra skola ;) har en liten fråga till dig, bearbetar du alla teckningar i datorn efter att du kluddrat upp dem på papper, eller hur jobbar du?
    Ha det fiiiint (btw, din grammofon är helt ömejsing)mvh/Mims

    SvaraRadera
  5. Hej! Och välkommen! Jag ritar alltid för hand, och sen scannar jag in. Färglägger gör jag alltid det i datorn :)

    SvaraRadera