9 november 2011

Kosta Boda

När man går i tvåan på Berghs är man alltid med i ett projekt som kallas SPICE. Det här året var uppdraget att göra presentförpackningar för Kosta Boda och/eller Orrefors. Vi sattes ihop i grupper med projektledare och grafiska designers. De här fina lådorna knåpade jag och min grupp ihop för Kosta. Vi ville få fram att företaget har hela 270 år på nacken genom att rita upp det lilla småländska samhället. 


Det blev en lång illustration som går runt hela lådorna. Det är jag och min fina klasskompis Stefanie som ritat.Här har ni en massa gamla byggnader som faktiskt finns eller har funnits i Kosta på riktigt. 


Och här har ni hela illustrationen.

Och här kan ni skymta hur det ser ut inuti lådorna. Fotona är inte riktigt färdigredigerade än, men jag ville visa er ändå...

9 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag hade lätt velat köpa någonting bara för att få asken. :)

  SvaraRadera
 2. Tack tack tack :) Dessvärre kommer det ju inte bli av på riktigt :/

  SvaraRadera
 3. Supertjusigt! Rolig idé och vacker illustration.

  SvaraRadera
 4. Jäklar Tove, ibland tänker jag att jag skulle kunna fylla hela min lägenhet med dina fina grejer. Hoppas du har det bra i Malmö! Ses till jul hoppas jag! Kram

  SvaraRadera
 5. Snyggt!
  Jag kikar in här lite nu och då och länkar till dig med några lånade bilder i dag. Hoppas det är okej med dig. Allt gott!

  SvaraRadera
 6. Sofia, för min del får du gärna fylla din lägenhet med mina grejer! Jag vill förresten komma och hälsa på snart. Jag har det nästan lite väl bra i Malmö :) Hoppas du har det fint i Uppsala! Klart vi ses till jul!

  Linda, klart det är okej :)

  SvaraRadera
 7. inspirerande blogg, verkligen gemytlig! Hur stor är orginal-teckningen?

  SvaraRadera