16 januari 2012

Bara för att

I helgen gjorde jag något som jag inte ens kan minnas när jag gjorde sist. Jag var hemma själv en fredagskväll. Sånt brukar ge min ångest, men jag bestämde mig för att försöka ignorera det. Så jag unnade mig en ritarkväll. Hela helgen blev nästan en ritar helg. Den här illustrationen ploppade fram bland annat. Bara för att. Min parfym heter Happy Heart. Tyvärr har den inte ens i närheten av en sånhär fin flaska. Men gott luktar den. 

3 kommentarer:

  1. Sicken fin! Jag är säker på att parfymen i den flaskan skulle lukta godast i hela världen, som en blanning av sommar, nytvättat hår och pojken man är kär i.

    SvaraRadera
  2. hej! så underbart att jag hittade din blogg...det var av en ren slump, när jag googlade grafisk design-bloggar..men jag minns att jag såg dina grejer på möllans julmarknad i julas, och faktiskt så köpte jag inget för att jag hade så himla svårt att välja...men jag tror att jag köper mer än en sak nu istället..ska kolla in shopen

    iaf, jag funderar på att söka till östra grevie till hösten, och ska väl börja med arbetsprover nu. svårt!
    undrar mest bara hur du gör när du ritar. först blyerts, sedan penna (tusch? reservoir?) ..och sedan suddar du ut blyertsen?

    iaf, du är grym! tack för en grymt inspirerande blogg!

    / victoria

    SvaraRadera
  3. Älskar att kunna vara ensam vissa helger, man får så mycket tid att bara rensa huvudet, underbart. Och vilken fin bild!

    SvaraRadera