7 november 2009

brand x


Hela Berghs har blivit indelade i grupper och haft som uppgift att komma på en strategi för att få WaterAid kända i Sverige. 
Och så här blev vår casefilm
Hur gör man för att lägga upp filmer på bloggen? Det är ju roligare med en riktig film än en länk...

5 kommentarer:

 1. Man klickar på det som heter Embed (bädda in) som ligger ovanpå filmen, sen är det bara att kopiera in koden i bloggen. Hoppas ni hade trevligt igår!

  SvaraRadera
 2. fint du!
  I Karlstad och i tre andra städer finns dock Campusbokhandeln som funkar ungefär på samma sätt. Fast det ger pengar tillbaka till studentet. Skitsmart koncept och de verkar tjäna mycket pengar på det. De tar alltså några procent på varje försäljning, men största delen går till den som lämnat in boken.

  Men väldigt väldigt fint hade ni gjort!
  Det verkar som att du utveckas massor ju, jag är himla avundsjuk ska du veta.. :)

  SvaraRadera
 3. Jadu, vi vet att det finns konkurenter, men enligt våra "undersökningar" är det ingen som orkar gå dit, därför försökte vi göra det lite enklare. Men helt vattentätt är kanske inte konceptet. Men skoj var det allt!
  Va skoj att du tycker att jag har utvecklats, sånt märker man ju aldrig själv. Men ankan, var inte avis, du kommer ju komma in nästa år! Jag lovar!!!
  Då ska jag pyssla om dig :) Och så kan vi ha mysiga middagar i Stockholm!

  Och Sofie, kan man Emeda även om det inte är man själv som lagt upp filmen? Det är ju Luddes Vimeosida... Och ja, det var trevligt, men oj va skönt det var att sova!!! Antar att du kände det samma!

  SvaraRadera
 4. haha, ja. Undersökningar är alltid bra. Vi gjorde en "samåka till universitetet"-tjänst i början av terminen. Jag kunde inte riktigt förlikas med den just för att jag antog att någon annan redan fått idén och genomfört. Fast vår var ju så mycket bättre.. typ. hah.

  När ska jag komma och hälsa på dig? Helgen efter nästa helg?

  SvaraRadera
 5. Men allt är ju alltid genomfört, det gäller ju att vara snäppet bättre!

  Du får komma när du vill! Jag är nog husvakt då tror jag. Men huset ligger rätt nära stockholm :) jag har förresten precis skrivit till dig på fejjan!

  SvaraRadera