23 augusti 2010

En gul klocka och en ny skola

Nu är jag framme på min småländska folkhögskola. För första gången i mitt liv flyttade jag helt själv, utan varken pappa eller släp. Jag fyllde bilen med alla mina onödiga prylar och åkte i fem timmar i streck. Jag tror att det känns bra att vara här.
Det finns ett jättebra rum på skolan. Där kan man lägga saker man tröttnat på och låta någon annan ta det. Där hittade jag den här fina klockan, den är jättestor, typ 20 cm i diameter!

3 kommentarer:

 1. Ååå så kul att det går så bra för dig, det måste kännas underbart att du har kommit till underfund med vad du egentligen vill göra i livet :) Får man fråga vilken folkhögskola du studerar på? Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det känns hemskt bra :)
  Grimslövs folkhögskola heter den, den har helt fantastiska verkstäder! Jag ska försöka fota lite av dom när jag får tillgång till dom!

  SvaraRadera
 3. Skolan verkar vara kanon bra! Har varit inne och kikat på deras hemsida ;) Du måste berätta hur det går! Är nyfiken om det en stor skillnad mot Östra Greve och Berghs? Själv ska jag börja studera på Forsbergs om 1v men har kommit till underfund den senaste tiden med att jag brinner betydligt mycket mer för konst än reklam. Jag är så avundsjuk och inte alls lika modig som dig för att kunna bryta mitt mönster, dessutom är det så svårt när man har kostat på sig så mycket pengar och tid. Jag Önskar verkligen dig all lycka, super skoj att höra att du är så modiga och jag tror att du har gjor det bästa valet någonsin! :)

  SvaraRadera