28 oktober 2010

Världens bästa väska!

Jag har varit på jakt efter en lite större väska väldigt länge, men jag är nog lite för kräsen. Så igår beslöt jag mig för att sy en egen. Jag tog lite inspiration från en väska jag gjort tidigare. Och såhär bra blev det! Den är ca 30x20cm och alldeles perfekt för kamera och lite annat. Den är gjord av en massa fuskskinnsbitar och fodret är gjord av smala remsor i gult och rosa som jag sytt ihop. Handtaget kommer ifrån en väska som jag aldrig riktigt gillat.

Idag har det varit en bra dag, min klass har utställning i Glimåkra nu med broderier och annat, den åkte vi och tittade på. Och två hemskt bra killar i min klass har byggt en baslåda till min bil. Helt sanslöst bra! Dessutom har jag fått se kanske den finaste skulpturparken någonsin i Vanås, den kan jag verkligen rekommendera!

I morgon börjar mitt höstlov, då ska jag åka ifrån den här lilla folkhögskolebubblan och hämta lite nya krafter i Västerås och Stockholm.

5 kommentarer:

  1. Var helt övertygad om att det var en köpeväska när jag såg bilderna. Så snyggt arbete! Och så snyggt resultat. Mumma :)

    SvaraRadera
  2. Tusen tack! Fler väskor ska det bli!

    SvaraRadera
  3. så himla fin! och ännu bättre att den lite ser ut att tillhöra muminmamman!

    SvaraRadera