3 juli 2012

Och så blev man med agentur

För några veckor sedan fick jag ett mail från en agentur i Stockholm som undrade om jag ville komma förbi och visa mina illustrationer. Jag har inte ens hunnit funderat på att skaffa mig en agentur, eller tänkt att jag nog inte är tillräckligt bra. Men jag gick dit. Och samma dag skrev jag på kontrakt. Hittills känns det som ett superduperbeslut. Ni kan kika in hur min portfolio ser ut på deras hemsida. Och agenturen heter Vol.

11 kommentarer:

 1. Anniepannie stumpanlumpan3 juli 2012 kl. 19:16

  Grattis grattis grattis!

  SvaraRadera
 2. men åh vad roligt! vol har några av Sveriges duktigaste illustratörer tycker jag och att få vara med där måste vara super roligt , well done och grattis i massor!

  SvaraRadera
 3. Åh, grattis! Riktigt kul för dig! Men vad innebär det att ha en agentur? Är det någon som presenterar jobbmöjligheter för en eller hur fungerar det?

  SvaraRadera
 4. Tack! :)

  Alexandra; en agentur innebär massa bra! De har hand om kundkontakten, och ser till att jag får ordentligt betalt, och att jag får en bra och tydlig brief. Och bestämmer hur många korrundor det får vara :) Och som hjälper mig att hitta jobb såklart. För får jag inga jobb så får agenturen inte heller några pengar. De tar 25%, men det innebär en hel del mindre jobb för mig så det gör inget :)

  SvaraRadera
 5. Men megabautajättemonstergrattis - och framför allt bra jobbat! Heja på!

  SvaraRadera
 6. Kul! Du kunde inte ha fått bättre agenter! ; )

  SvaraRadera