26 augusti 2013

Hejdå Västerås, hej Malmö!!

Såhär har mitt hem sett ut det senaste året. Men i våras bestämda jag mig för att flytta söderut, till mitt kära Malmö. Därför fick mitt detta hem åka upp på Hemnet. Här kommer lite bilder på det.  

Mer från vardagsrummet och liten matplats. 

Kanske världens minsta kök, men rätt mysigt. 

En liten sovalkov. 

Himla bra garderob. 

Och mitt badrum. Det är nog det jag kommer sakna mest. Bilderna är tagna av min braiga kompis Elin Ivemo. Jag hade egentligen tänkt hyra ut min lägenhet så länge, och hyra något i Malmö. Men min bostadsrättsförening sa nej. Så plötsligt gick allt väldigt fort. Jag kunde ju inte låta en bostadsrättsförening tvinga mig att stanna i en stad jag inte trivs i. Så inom loppet av två veckor bestämde jag mig för att sälja, fick den såld, och köpte mig en ny i Malmö.


Här är små glimtar av mitt nya hem. När jag var nere och kikade på den blev jag helt kär. Jag ser så himla mycket fram emot att göra den till min. Köket ska renoveras och allt ska målas om. Jag kommer dessutom bo med två av mina bästa vänner, jag vill aldrig bo själv igen. Om två små veckor flyttas det in här. Om någon har något tips på kontosplatser i Malmö får man gärna maila mig på hej@tovelisa.com!

3 kommentarer:

 1. Vad har du för skrivbord, har letat ett länge och ditt såg perfekt ut!

  linn.l@mail.se

  SvaraRadera
 2. Åh, så fina fåtöljer du har! Och byrå-skåp-grejen i vardagsrummet; sån vill jag också ha sen när jag någon gång bor i en egen lägenhet!

  Lycka till med flytten och livet i den nya fina lägenheten! :)

  SvaraRadera
 3. Åh, välkommen till världens bästa Malmö! Du måste hojta ifall du ska sälja dina illustrationer någonstans i stan, då vill jag köpa massa massa :) Puss!

  SvaraRadera