10 september 2009

Grammofon


Som tur är har jag två ganska så lugna skolveckor framöver. Det innebär att jag kan ägna tokmycket tid åt utställningen som jag ska ha här i Stockholm i Oktober. Bland annat kommer jag ägna rätt mycket tid åt att rita. Men jag ska försöka knåpa ihop lite andra saker som ska säljas på galleriet också, utöver tavlor.

6 kommentarer:

 1. Detta är vad jag kallar tjusigt!

  SvaraRadera
 2. Hej Tove! Jag blir alldeles superimponerad varje gång jag går in på din blogg, och får lite prestationsångest också. Vilket datum är din utställning? Känns ju som en strålande idé att ta en liten tripp till Stockholm (inte så särskilt långt från Uppsala ju) då och hälsa på. Ska få med mig Malva också. Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, tack tack! Ja, kom till min utställning! Jag ska skicka ut en inbjudan på facebook väldigt snart! Men vernissaget är den 1:a oktober från kl 19.00 iallafall. Men den håller på en månad så kan ni inte då kan ni ju komma senare! Hur har du det i Uppsala?! Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh, helvete. 1:a oktober funkar inte, har tenta den 2:a så jag kommer behöva råplugga. Det hade varit kul att komma på vernissaget, men om utställningen håller på en månad är det ju lugnt! Då kan man ju kanske komma över en helg och hinna umgås lite också? Jag har det finfint i Uppsala. Trivs jättebra, staden är grym och skolan är rolig. Hur är det i Sthlm och på Berghs? Kramis

  SvaraRadera
 5. Ja, kom nån helg! Jag har sovplatser! Va kul att du trivs med pluggeriet! Jag trivs också bra, men än så länge är det sjukt lugnt, misstänker dock att tempot kommer öka rätt rejält redan nästa vecka! Hör av er när ni är sugna på att komma. Mina 17 kvm finns att tillgå!

  SvaraRadera
 6. Vilken oerhört fin grammofon!

  SvaraRadera