4 maj 2010

Förpackningar

Igår hade vi slutredovisning för en kurs i skolan. Jag är inte 100% nöjd. Men här har ni i alla fall lite förpackningar innehållande tryffelolja, honung och salmbärssylt alla producerade på gotland. Glasen ska vara formade som dricksglas och vara formgivna av olika svenska glasdesigners. Och på så sätt ska man inte behöva slänga alla förpackningar man köper, utan istället återanvända dem och kanske till och med börja samla.

19 kommentarer:

 1. har du tillverkad dom på riktigt eller lurar du ögat mitt med datorn? så himla fint..

  SvaraRadera
 2. himlans fint. och bra ide att man inte behöver slänga de sen. gilla gilla gilla! :)

  SvaraRadera
 3. Tack tack :) Jag har fotat av glasen med sylt och honung i, och sen lagt på lock och etikett i efterhand. Det var himlans svårt att hitta lock som passar just de glasen nämlingen :)

  SvaraRadera
 4. Om det är salmbärssylt, varför innehåller den då slambär, och inte salmbär? ;P Det är jättefint, föresten, liksom det mesta du gjör =)

  SvaraRadera
 5. Ååå lovet it, lovet it! Du är så fantastisk söt i din smak :) Är lite nyfiken på hur du gjort filmen "titta på den starkaste stjärnan" och vilket program du använt dig av? Hoppas du har det toppen! Kram :D

  SvaraRadera
 6. Tack tack igen!

  Haha, det där med slambärssylten beror på att jag ganska långt in i processen trodde att det hette slambär... oops...

  Stopmotionfilmen är pinsamt nog gjort i iMovie, superenkelt program om man vill göra stopmotion, men kanske inte det roligaste om man har lite högre krav....

  SvaraRadera
 7. åh vad fiiint!!! Galet fina glas ju.

  SvaraRadera
 8. Ja visst är dom tjusiga! Dom kommer från Polen, min syster fick dom i bröllopspresent! Ska försöka ta reda på märket :)

  SvaraRadera
 9. Vad fint! Har du gjort dem själv?

  SvaraRadera
 10. Etiketterna har jag gjort! Glasblåseri har jag inte blivit så bra på än :)

  SvaraRadera
 11. hmm vet inte vem av er som var först, men etiketterna är väldigt lika för att vara ett sammanträffande..

  http://linaforsgren.com/start.html

  SvaraRadera
 12. här var rätt länk:

  http://linaforsgren.com/Bilder%20till%20portfolion/Graphic%20design/Sommarfest/drickettikett%20liten.jpg

  SvaraRadera
 13. Men gudars skymning. Sjukt tråkigt att se det där. Har sett henne göra en del kopior av folks grejer förut. Lite för likt för att vara ett sammanträffande. Men man vet ju aldrig... Men ont i magen fick jag allt.

  SvaraRadera
 14. ja sådant är väldigt tråkigt när det händer, men frågan är hur hon hunnit kopiera dig då du la ut dina bilder här först igår?

  SvaraRadera
 15. Lina Forsgren... Vad har hon inte kopierat. Syns åtminstånde vem som kan typografera... Stå på dig Tovelisa!

  SvaraRadera
 16. Vissa är snabba i svängarna. Det är Lina som kopierat mig, jag har mailat henne och fått svar. Och hon kommer ta bort sitt inlägg. Jag har inte sovit i natt. Jag är helt sjukt arg. Arg. Arg. Arg. Det kommer nog ett blogginlägg om det här snart. Ska bara smälta det lite.

  SvaraRadera
 17. verkligen superduper fint!

  SvaraRadera
 18. usch vad tråkigt och fräckt gjort av henne! tur att hon tagit bort det nu..pinsamt bara att hon sökt till berghs och nu får komma på intervju, vem vet om hon har snott ihop grejer till sina arbetsprover där med!

  du gör så himla fina saker och tur att du hittade det i tid så ingen annan tar åt sig äran för din design

  SvaraRadera