12 januari 2011

Ugglekram 30x40cm

Jag har funderat hela hösten på varför jag säljer så himlans många ugglor i det lilla formatet med aldrig i det lite större. Och här om dagen fick jag ett mail med en liten undran varför jag inte säljer ugglorna i större format. Jag har helt enkelt glömt bort att lägga upp dom. För er som vill finns nu iallafall denna illustration i formatet 30x40cm för 240kr på Signerat.se.

11 kommentarer:

 1. Så himla fint! Tänk om man hade sånt tålamod så man orkade rita en sån bild ;) Men du, jag har en liten fråga. Du har ju kategorier i menyn på bloggen, men jag fattar inte hur man fixar det med blogspot. Skulle så gärna vilja ha det på min blogg, skulle du vilja förklara hur du fixade det? Kram / Lisa

  SvaraRadera
 2. Ugglekram är urmysig tycker jag! Jag vann den i Weronicas julkalender och är såå nöjd med den... Visar faktiskt upp den på bloggen idag ;-)
  Kan man köpa djurillustrationerna från din djurkalender utan att köpa alla i kalendern?

  /Lotten

  SvaraRadera
 3. Din finfina ugglekram (i stort format) finns nu inramad och uppsatt på väggen. Där finns även "Förändring" som oxå är så himla fin. Kram/StorTove

  SvaraRadera
 4. Din finfina ugglekram (i stort format) finns nu inramad och uppsatt på väggen. Där finns även "Förändring" som oxå är så himla fin. Kram/StorTove

  SvaraRadera
 5. Lisa, om du trycker på "redigera inlägg" får du upp alla inlägg du skrivit i bloggen. Ovanför inläggen står det etiketter, där kan du lägga till etiketter. När du sedan har lagt till de etiketter du vill ha är det bara till att börja klicka i, jag är inte så värst bra på att förklara tror jag, men det är rätt logiskt när du väl kommer dit :) Sen är det bara att gå till fliken "design" och tycka på "lägg till gadget", där finns det ett val för just etiketter. Jag har struntat i den och gjort egna små bilder som jag länkat etiketterna till... Hoppas du förstod någonting :)

  Lotten; det går hemskt bra att köpa djuren löst, det är bara att maila så löser vi det!

  Och Tove, va roligt att min Uggla har fått flytta hem till dig. Dina vykort sitter uppe på min vägg :)

  SvaraRadera
 6. hej, vad jag känner mig ärad som fått dig att göra ett blogginlägg om saknad uggla :) (var jag som skickade mailet..;) och vad glad jag är att man nu kan köpa den i större format!
  ska iväg och göra det nu...nu när jag fått lön och innan den tar slut igen :)
  ha det fint!//emma

  SvaraRadera
 7. jag har precis köpt en ugglekram av dig från just signerat.se.
  jag är helt kär. den ska hänga över tv-apparaten så att man hellre tittar på ugglorna än nåt dumt på tv. smart va!
  du är galet talangfull! stor kram från petra

  SvaraRadera
 8. så otroligt fina illustrationer! är tokig i ugglor, ska beställa en ugglekram till bebisrummet när det närmar sig.

  SvaraRadera
 9. Den är jättefin! Funderar på att klicka hem en, men skulle först vilja veta vilken färg den är i? Är det svart/grått som det ser ut?

  Tack på förhand för svar!

  Mvh

  Malin

  SvaraRadera
 10. Själva strecken är svarta, men eftersom det är så himlans många streck ser det nog lite grått ut på långt håll..

  SvaraRadera