24 juli 2011

Dagens foton - alla dessa grejer man samlar på sig

Innan jag slutade Grimslöv tänkte jag försöka mig på att fota av alla onödiga prylar jag äger. Dessvärre var det bara dessa tre bilder som jag blev lite nöjd med. Och jag äger betydligt mer onödiga saker än såhär. Här är en undulat som jag gjort till ett halsband.

Oftast behöver jag inte glasögon. Men ibland när jag ritat lite för länge kan dessa åka på.

Det är inte lika ofta nuförtiden, men när jag syr, då åker mitt finaste rosa måttband fram. Jag tror det kommer från min mormor. Jag längtar tills jag får ett större boende. Då ska alla mina onödiga favoriter fram.

4 kommentarer:

 1. va fin undulat!
  va sjukt också! jag drömde mig bort idag och tänkte att jag skulle skaffa mig en undulat, en grön skulle det bli då. men vi får se om jag skaffar en :)

  saknar dig!

  SvaraRadera
 2. Fina glasögon, ett rosa måttband och en undulat - hur kan det någonsin bli onödigt?
  Jag har två runda speglar som ser ut som kabyssfönster, två porslinshundar och en silverbricka och de hör nog alla till det mest nödvändiga jag äger.

  SvaraRadera
 3. Åh vilken jättefin bild på måttbandet!! Min kompis Julia gör jättefina smycken av måttband. De skulle du nog gilla :-)

  SvaraRadera
 4. Konstigt. Just när jag satt och tänkte att din och min stil är ganska lika ibland läste jag att du gjort ett halsband av den där undulaten. Det har jag också gjort.
  Kanske bara en slump? www.studiodoris.blogg.se

  SvaraRadera