29 juli 2011

Papegojor

Jag har tänkt ett tag att det vore himlans fint att göra en liten serie med djur som håller som sina barn. Precis som min uggla. Här kommer nummer två. Den här illustrationen är tyvärr alldeles för stor för att jag ska lyckas scanna in den. 

6 kommentarer:

 1. Oj vad den är fin! Vad duktig du är! :)

  SvaraRadera
 2. påminner lite om: http://gittilou.blogg.se/2009/october/ensamstaende-kattmamman.html

  SvaraRadera
 3. Alltså du är så jäkla vass och verkar vara närmast virtous! Jag hittade din blogg när jag sökte helt random på bröllopsinbjudningar efter att ha fått i uppdrag att formge såna. Nu kan jag inte sluta att titta på dina bilder.

  Dina teckningar är helt fantastiska och du ritar som jag önskar att jag kunde men inte kan. Underbart! Dig kommer man att få se mycket av, tror jag.

  SvaraRadera
 4. Men åh, va glad jag blir! Man tvivlar alltid på sig själv och önskar att man kunde göra bättre. Jag gör det med, jämt. Men då blir man ju bara superduperglad när man får sånahär kommentarer! Lycka till med dina inbjudningar och tack igen :)

  SvaraRadera
 5. Jösses! Du är ju heeeelt fantastisk! Vilket tålamod du har med dina pyttestreck! Fantastiskt!

  SvaraRadera
 6. Den är verkligen hur fin som helst!

  Jag har bara en A4-scanner och ritar nästan uteslutande på papper som är större - typ A3 för det mesta :) Det funkar superbra om man scannar in bilden i "delar" och sen sätter ihop i photoshop! Har gjort det med i stort sett allt jag har gjort i min blogg :)

  kan man det så syns det inte alls att den är inscannad och ihopsatt i delar!

  SvaraRadera