8 mars 2012

Kammarmusikklubben i Malmö

Så var det dags för ännu en kammarmusikklubb! Och den här gången blev affischen gul. För er som bor i Malmö rekommenderar jag ett besök dit på onsdag!
 Fick ett trevligt mjukt paket på posten här om dagen innehållande den här fina kassen som de tryckt upp.

3 kommentarer:

 1. hörru du, Hej!
  Jag undrar bara en grej, när du ritar dessa awsome grejer som du gör, som denna Krinolin plansch, gör du först för hand o sen i datorn eller bara för hand? Och om du gör lite i datorn. Hur i norden gör du?? Har lite polare som säger att det är skitlätt att bara föra över en handritad grej till tex photoshop men...det går åt fanders för mig. nu har jag ju iofs världens sämsta ritplatta osv. Men jag vill att bilderna ska bli renare och lite mer stabila än vad de blir för hand. how do you do lixom? :)
  peace and löv! Mimmi

  SvaraRadera
 2. Precis, först för hand och sen i photoshop. Svårt att förklara. Allt som är färglagt är gjort i efterhand i datorn. Man hittar liksom sina sätt tillslut. Ritplatta har jag aldrig lyckats förstå mig på, om den inte är nå vidare kanske det är lättare med musen?
  Vet inte om det svaret hjälpte så mycket, men lite kanske :)

  SvaraRadera
 3. åh shit..bara att träna alltså. hoppades på att det skulle finnas en knapp som hette "hokus pokus" eller nå. :D tack för svaret! tjopp tjopp iväg o rita mer fint nu så jag får lite inspiration :)
  peace!

  SvaraRadera